Cristin-resultat-ID: 1030180
Sist endret: 14. august 2013, 04:00
NVI-rapporteringsår: 2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013

Toxic effects of dietary hydrolysed lipids: an in vivo study on fish larvae

Bidragsytere:
  • Øystein Sæle
  • Andreas Hoel Nordgreen
  • Pål Asgeir Olsvik
  • Jan Idar Hjelle
  • Torstein Harboe og
  • Kristin Hamre

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Volum: 109
Hefte: 6
Sider: 1071 - 1081

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84875048539
Isi-ID: 000316202300012

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Toxic effects of dietary hydrolysed lipids: an in vivo study on fish larvae

Bidragsytere

Øystein Sæle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fôr og ernæring ved Havforskningsinstituttet

Andreas Hoel Nordgreen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Pål Asgeir Olsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet

Jan Idar Hjelle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Torstein Harboe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Reproduksjon og utvikl.biologi ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »