Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1036647
Sist endret:
18. oktober 2016, 11:19
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2013
Profilering av nypevin fremstilt ved ulike fermenteringsbetingelser
Anita Nordeng Jakobsen
og
Lene Waldenstrøm
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Møte i sensorisk studiegruppe
Dato fra:
19. april 2013
Dato til:
19. april 2013
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2013
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Profilering av nypevin fremstilt ved ulike fermenteringsbetingelser
Bidragsytere
Bidragsytere
Anita Nordeng Jakobsen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Lene Waldenstrøm
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
2
av
2
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Kan trønderske nyper og spontan fermentering gi fruktvin med regional karakter?
Anita Nordeng Jakobsen + 2 deltakere
Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
7 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1