Cristin-resultat-ID: 1043819
Sist endret: 31. mai 2017, 08:31
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

The role of water in protection against thermal deterioration of liquid margarine

Bidragsytere:
  • Bente Kirkhus
  • Amandine Lamglait
  • Ivar Storrø
  • Kjell gjermund Vogt
  • Elisabeth Olsen
  • Frank Lundby
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of the American Oil Chemists Society
ISSN 0003-021X
e-ISSN 1558-9331
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Volum: 92
Hefte: 2
Sider: 215 - 223

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84923272500

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The role of water in protection against thermal deterioration of liquid margarine

Bidragsytere

Bente Kirkhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Amandine Lamglait

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mills DA

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Gjermund Vogt

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Kjell gjermund Vogt
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Elisabeth Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Arcus AS
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »