Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1043819
Sist endret:
31. mai 2017, 08:31
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015
The role of water in protection against thermal deterioration of liquid margarine
Bente Kirkhus
Amandine Lamglait
Ivar Storrø
Kjell gjermund Vogt
Elisabeth Olsen
Frank Lundby
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of the American Oil Chemists Society
ISSN 0003-021X
e-ISSN 1558-9331
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Volum: 92
Hefte: 2
Sider: 215 - 223
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s11746-014-2589-9
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84923272500
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The role of water in protection against thermal deterioration of liquid margarine
Bidragsytere
Bidragsytere
Bente Kirkhus
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Amandine Lamglait
Forfatter
ved Mills DA
Ivar Storrø
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Gjermund Vogt
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Kjell gjermund Vogt
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Elisabeth Olsen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Forfatter
ved Arcus AS
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »