Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1048317
Sist endret:
6. februar 2024, 14:47
Resultat
Rapport
2013
Gastrointestinal passage rate in Atlantic salmon (Salmo salar) fed dry or soaked feed. A CREATE project
Turid Synnøve Aas
Trine Ytrestøyl
Bjarne Hatlen
Hanne Jorun Sixten
Marie Hillestad
og
Torbjørn Einar Åsgård
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Nofima
Serie
Nofima rapportserie
ISSN 1890-579X
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 38/2013
Antall sider: 27
ISBN: 978-82-8296-121-9
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8296-121-9
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/283774
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Gastrointestinal passage rate in Atlantic salmon (Salmo salar) fed dry or soaked feed. A CREATE project
Sammendrag
Atlantic salmon was fed a commercial-like diet either as is (92% dry matter) or soaked for 2 h in sea water prior to feeding (70% dry matter). The salmon showed large individual variation in gastrointestinal passage rate and few significant differences between the two diets were revealed. However, the soaked feed resulted in a significantly higher gastric evacuation rate than the dry diet.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Turid Synnøve Aas
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Trine Ytrestøyl
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Bjarne Hatlen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Hanne Jorun Sixten
Forfatter
ved BioMar
Marie Hillestad
Forfatter
ved BioMar
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »