Cristin-resultat-ID: 1049425
Sist endret: 7. oktober 2013, 12:43
NVI-rapporteringsår: 2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013

Feasibility of NIR interactance hyperspectral imaging for on-line measurement of crude composition in vacuum packed dry-cured ham slices

Bidragsytere:
  • P Gou
  • E Santos-Garces
  • Martin Høy
  • Jens petter Wold
  • Kristian Hovde Liland og
  • E Fulladosa

Tidsskrift

Meat Science
ISSN 0309-1740
e-ISSN 1873-4138
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Volum: 95
Hefte: 2
Sider: 250 - 255
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84878747910
Isi-ID: 000321407900018

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Feasibility of NIR interactance hyperspectral imaging for on-line measurement of crude composition in vacuum packed dry-cured ham slices

Bidragsytere

P Gou

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

E Santos-Garces

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries

Martin Høy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Jens Petter Wold

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jens petter Wold
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Kristian Hovde Liland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »