Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1049425
Sist endret:
7. oktober 2013, 12:43
NVI-rapporteringsår:
2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013
Feasibility of NIR interactance hyperspectral imaging for on-line measurement of crude composition in vacuum packed dry-cured ham slices
P Gou
E Santos-Garces
Martin Høy
Jens petter Wold
Kristian Hovde Liland
og
E Fulladosa
Tidsskrift
Tidsskrift
Meat Science
ISSN 0309-1740
e-ISSN 1873-4138
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Volum: 95
Hefte: 2
Sider: 250 - 255
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2013.05.013
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2494627
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84878747910
Isi-ID: 000321407900018
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Feasibility of NIR interactance hyperspectral imaging for on-line measurement of crude composition in vacuum packed dry-cured ham slices
Bidragsytere
Bidragsytere
P Gou
Forfatter
ved Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
E Santos-Garces
Forfatter
ved Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Martin Høy
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Jens Petter Wold
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jens petter Wold
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Kristian Hovde Liland
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »