Cristin-resultat-ID: 1051266
Sist endret: 29. september 2015, 15:51
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2003

Visible Spectroscopy – Evaluation of storage time of ice stored cod and frozen stored hake

Bidragsytere:
  • Karsten Heia
  • Margrethe Esaiassen
  • Heidi Nilsen og
  • Fred Sigernes

Bok

Quality of fish from catch to consumer. Labelling, Monitoring and Traceability
ISBN:
  • 9076998140

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2003
Sider: 201 - 210
ISBN:
  • 9076998140

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Visible Spectroscopy – Evaluation of storage time of ice stored cod and frozen stored hake

Bidragsytere

Karsten Heia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Margrethe Esaiassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Heidi Nilsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Fred Sigernes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for arktisk geofysikk ved Universitetssenteret på Svalbard
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Quality of fish from catch to consumer. Labelling, Monitoring and Traceability.

Luten, Joop; Oehlenschläger, J.; Olafsdottir, Gudrun. 2003, Wageningen Academic Publishers. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1