Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1051266
Sist endret:
29. september 2015, 15:51
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2003
Visible Spectroscopy – Evaluation of storage time of ice stored cod and frozen stored hake
Karsten Heia
Margrethe Esaiassen
Heidi Nilsen
og
Fred Sigernes
Bok
Bok
Quality of fish from catch to consumer. Labelling, Monitoring and Traceability
ISBN:
9076998140
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2003
Sider: 201 - 210
ISBN:
9076998140
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9076998140
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Visible Spectroscopy – Evaluation of storage time of ice stored cod and frozen stored hake
Bidragsytere
Bidragsytere
Karsten Heia
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Margrethe Esaiassen
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Heidi Nilsen
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Fred Sigernes
Forfatter
ved Avdeling for arktisk geofysikk ved Universitetssenteret på Svalbard
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Quality of fish from catch to consumer. Labelling, Monitoring and Traceability.
Luten, Joop; Oehlenschläger, J.; Olafsdottir, Gudrun. 2003, Wageningen Academic Publishers.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1