Cristin-resultat-ID: 1055972
Sist endret: 2. juni 2017, 13:23
NVI-rapporteringsår: 2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013

The impact of meal composition on the release of fatty acids from salmon during in vitro gastrointestinal digestion

Bidragsytere:
  • Kristi Ekrann Aarak
  • Neil Rigby
  • Bente Kirkhus
  • Louise Jane Salt
  • Stefan Sahlstrøm
  • Gunnar Bengtsson
  • mfl.

Tidsskrift

Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2013
Volum: 4
Hefte: 12
Sider: 1819 - 1826

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84888140088
Isi-ID: 000327462500010

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The impact of meal composition on the release of fatty acids from salmon during in vitro gastrointestinal digestion

Bidragsytere

Kristi Ekrann Aarak

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Neil Rigby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norwich Research Park

Bente Kirkhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Louise Jane Salt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norwich Research Park

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »