Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1055972
Sist endret:
2. juni 2017, 13:23
NVI-rapporteringsår:
2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2013
The impact of meal composition on the release of fatty acids from salmon during in vitro gastrointestinal digestion
Kristi Ekrann Aarak
Neil Rigby
Bente Kirkhus
Louise Jane Salt
Stefan Sahlstrøm
Gunnar Bengtsson
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2013
Publisert online: 2013
Volum: 4
Hefte: 12
Sider: 1819 - 1826
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1039/c3fo60346f
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84888140088
Isi-ID: 000327462500010
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The impact of meal composition on the release of fatty acids from salmon during in vitro gastrointestinal digestion
Bidragsytere
Bidragsytere
Kristi Ekrann Aarak
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Neil Rigby
Forfatter
ved Norwich Research Park
Bente Kirkhus
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Louise Jane Salt
Forfatter
ved Norwich Research Park
Stefan Sahlstrøm
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »