Cristin-resultat-ID: 1065282
Sist endret: 31. mai 2017, 08:34
Resultat
Populærvitenskapelig foredrag
2013

Komersielle salterstattere - fordeler og ulemper ved de ulike hovedgruppene

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff og
  • Kjell Domaas Josefsen

Presentasjon

Navn på arrangementet: MeetEat Kostholdskonferansen 2013
Sted: Vulkan Mathallen, Oslo
Dato fra: 5. november 2013
Dato til: 5. november 2013

Arrangør:

Arrangørnavn: MeetEat

Om resultatet

Populærvitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2013

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Komersielle salterstattere - fordeler og ulemper ved de ulike hovedgruppene

Sammendrag

I forbindelse med SALTO prosjektet AP1 er er det blitt kartlagt en rekke kommersielle salterstattere for bruk i næringsmidler. Vi har valgt å dele opp salterstatterne i tre hovedgrupper: mineralsalter, laktat og laktatsalter og organiske salterstattere. Sitert: Salt verre inn tobakk, forskning.no, 14.11.13

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Kjell Domaas Josefsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologi og nanomedisin ved SINTEF AS
1 - 2 av 2