Cristin-resultat-ID: 1068904
Sist endret: 31. mai 2017, 08:32
Resultat
Intervju
2013

Mindre salt i maten

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff og
  • Øystein Lie

Om resultatet

Intervju
Publiseringsår: 2013
Sted: Gemini.no
Type: Internett
Dato: 27. mai 2013

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mindre salt i maten

Sammendrag

Omtaler/siteringer: Mindre salt, samme smak, forskning.no, 08.06.2013 Mindre salt, samme smak, Aftenposten Morgen, 09.06.2013 Less salt in our food, Alpha Galileo, 03.06.2013 Samme smak med mindre salt, Bergens Tidende, 02.06.2013 Industrien kan redusere salten i maten, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, 30.05.2013 Mindre salt, samme smak, Handeslbladet FK, 29.05.2013 Saltinnholdet kan reduseres, Adressavisen, 28.05.2013 30 percent reduction of salt in food, Scientic Nordic, 08.06.2013

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Intervjuobjekt
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Intervjuobjekt
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Øystein Lie

  • Tilknyttet:
    Journalist
1 - 2 av 2