Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1071883
Sist endret:
2. juni 2017, 13:25
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2006
Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy
Agnar Sivertsen
Kristin Lauritzsen
Annette Veberg
og
Jens Petter Wold
Bok
Bok
Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and farmed fish
Utgiver
Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2006
Sider: 119 - 126
Revidert utgave
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy
Bidragsytere
Bidragsytere
Agnar Holten Sivertsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Agnar Sivertsen
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Kristin Lauritzsen
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Annette Veberg
Forfatter
ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved NOFIMA
Jens Petter Wold
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
4
av
4
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and farmed fish.
2006, Wageningen Academic Publishers.
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1