Cristin-resultat-ID: 1071883
Sist endret: 2. juni 2017, 13:25
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2006

Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy

Bidragsytere:
  • Agnar Sivertsen
  • Kristin Lauritzsen
  • Annette Veberg og
  • Jens Petter Wold

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2006
Sider: 119 - 126
Revidert utgave

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy

Bidragsytere

Agnar Holten Sivertsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Agnar Sivertsen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Kristin Lauritzsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Annette Veberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NOFIMA

Jens Petter Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Seafood research from fish to dish. Quality, safety and processing of wild and farmed fish.

2006, Wageningen Academic Publishers. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1