Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1097224
Sist endret:
2. juni 2017, 13:27
NVI-rapporteringsår:
2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014
The influence of different dietary oil qualities on growth rate, feed utilization and oxidative stress in Atlantic cod
Marte Avranden Kjær
Ingrid Augusta Stølen Aursnes
Gerd Marit Berge
Mette Sørensen
Yuriy Marchenko
Tor Gjøen
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2013
Volum: 20
Hefte: 2
Sider: 192 - 204
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1111/anu.12065
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84896264382
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The influence of different dietary oil qualities on growth rate, feed utilization and oxidative stress in Atlantic cod
Bidragsytere
Bidragsytere
Marte Avranden Kjær
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Ingrid Augusta Aursnes Ingebrigtsen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingrid Augusta Stølen Aursnes
Forfatter
ved Seksjon for farmakologi og farmasøytisk ved Universitetet i Oslo
Gerd Marit Berge
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Mette Sørensen
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Yuriy Marchenko
Forfatter
ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »