Cristin-resultat-ID: 1097224
Sist endret: 2. juni 2017, 13:27
NVI-rapporteringsår: 2013
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

The influence of different dietary oil qualities on growth rate, feed utilization and oxidative stress in Atlantic cod

Bidragsytere:
  • Marte Avranden Kjær
  • Ingrid Augusta Stølen Aursnes
  • Gerd Marit Berge
  • Mette Sørensen
  • Yuriy Marchenko
  • Tor Gjøen
  • mfl.

Tidsskrift

Aquaculture Nutrition
ISSN 1353-5773
e-ISSN 1365-2095
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2013
Volum: 20
Hefte: 2
Sider: 192 - 204
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84896264382

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The influence of different dietary oil qualities on growth rate, feed utilization and oxidative stress in Atlantic cod

Bidragsytere

Marte Avranden Kjær

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Ingrid Augusta Aursnes Ingebrigtsen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Ingrid Augusta Stølen Aursnes
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for farmakologi og farmasøytisk ved Universitetet i Oslo

Gerd Marit Berge

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Mette Sørensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Yuriy Marchenko

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »