Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1127603
Sist endret:
2. juni 2017, 13:30
Resultat
Faglig foredrag
2014
Healthy Cheese-Influence of milk fat components on microbial activity and development of bioactive components in fat reduced cheese
Siv Borghild Skeie
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Research seminar at UW Madison Dept of Food Science
Sted: Madison
Dato fra:
17. februar 2014
Dato til:
17. februar 2014
Arrangør:
Arrangørnavn: UW Madison Dept of Food Science
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2014
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Healthy Cheese-Influence of milk fat components on microbial activity and development of bioactive components in fat reduced cheese
Bidragsytere
Bidragsytere
Siv Borghild Skeie
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
1
av
1