Cristin-resultat-ID: 1127603
Sist endret: 2. juni 2017, 13:30
Resultat
Faglig foredrag
2014

Healthy Cheese-Influence of milk fat components on microbial activity and development of bioactive components in fat reduced cheese

Bidragsytere:
  • Siv Borghild Skeie

Presentasjon

Navn på arrangementet: Research seminar at UW Madison Dept of Food Science
Sted: Madison
Dato fra: 17. februar 2014
Dato til: 17. februar 2014

Arrangør:

Arrangørnavn: UW Madison Dept of Food Science

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Healthy Cheese-Influence of milk fat components on microbial activity and development of bioactive components in fat reduced cheese

Bidragsytere

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 1 av 1