Cristin-resultat-ID: 1133030
Sist endret: 2. juni 2017, 13:31
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus

Bidragsytere:
  • Mans Minekus
  • Marie Alminger
  • Paula Alvito
  • Simon Ballance
  • T Bohn
  • Claire Bourlieu
  • mfl.

Tidsskrift

Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Volum: 5
Hefte: 6
Sider: 1113 - 1124

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84901667773

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus

Bidragsytere

Mans Minekus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved TNO - Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek

Marie Alminger

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chalmers tekniska högskola

Paula Alvito

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Instituto Nacional de Saúde Dr. Ricardo Jorge

Simon Ballance

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

T Bohn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Luxembourg
1 - 5 av 29 | Neste | Siste »