Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1133030
Sist endret:
2. juni 2017, 13:31
NVI-rapporteringsår:
2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014
A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus
Mans Minekus
Marie Alminger
Paula Alvito
Simon Ballance
T Bohn
Claire Bourlieu
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food & Function
ISSN 2042-6496
e-ISSN 2042-650X
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Volum: 5
Hefte: 6
Sider: 1113 - 1124
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1039/c3fo60702j
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84901667773
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus
Bidragsytere
Bidragsytere
Mans Minekus
Forfatter
ved TNO - Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek
Marie Alminger
Forfatter
ved Chalmers tekniska högskola
Paula Alvito
Forfatter
ved Instituto Nacional de Saúde Dr. Ricardo Jorge
Simon Ballance
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
T Bohn
Forfatter
ved Luxembourg
1
-
5
av
29
|
Neste
|
Siste »