Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1141916
Sist endret:
17. september 2014, 16:43
Resultat
Mastergradsoppgave
2013
Satiating effects comparison of wheat and oat porrige breakfasts. A pilot study evaluating a tranied sensory panel as a tool in satiety studies
Lauriane Demonteil
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Universite Claude Bernard
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2013
Antall sider: 75
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Satiating effects comparison of wheat and oat porrige breakfasts. A pilot study evaluating a tranied sensory panel as a tool in satiety studies
Bidragsytere
Bidragsytere
Lauriane Demonteil
Forfatter
ved Université Claude Bernard Lyon 1
Valerie Lengard Almli
Veileder
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
2
av
2