Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1144721
Sist endret:
2. juni 2017, 13:31
NVI-rapporteringsår:
2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014
Effect of genotype and storage time on stability of colour, phenolic compounds and ascorbic acid in red raspberry (Rubus idaeus L.) jams
Sebastian Mazur
Arnfinn Nes
Anne-Berit Wold
Siv Fagertun Remberg
Berit Karoline Martinsen
og
Kjersti Aaby
Tidsskrift
Tidsskrift
Acta Agriculturæ Scandinavica - Section B, Soil and Plant Science
ISSN 0906-4710
e-ISSN 1651-1913
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Volum: 64
Hefte: 5
Sider: 442 - 453
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/09064710.2014.922211
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84904044816
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of genotype and storage time on stability of colour, phenolic compounds and ascorbic acid in red raspberry (Rubus idaeus L.) jams
Bidragsytere
Bidragsytere
Sebastian Mazur
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Arnfinn Nes
Forfatter
ved Norsk institutt for bioøkonomi
Anne-Berit Wold
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Siv Fagertun Remberg
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Berit Karoline Martinsen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »