Cristin-resultat-ID: 1144721
Sist endret: 2. juni 2017, 13:31
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Effect of genotype and storage time on stability of colour, phenolic compounds and ascorbic acid in red raspberry (Rubus idaeus L.) jams

Bidragsytere:
  • Sebastian Mazur
  • Arnfinn Nes
  • Anne-Berit Wold
  • Siv Fagertun Remberg
  • Berit Karoline Martinsen og
  • Kjersti Aaby

Tidsskrift

Acta Agriculturæ Scandinavica - Section B, Soil and Plant Science
ISSN 0906-4710
e-ISSN 1651-1913
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Volum: 64
Hefte: 5
Sider: 442 - 453
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84904044816

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of genotype and storage time on stability of colour, phenolic compounds and ascorbic acid in red raspberry (Rubus idaeus L.) jams

Bidragsytere

Sebastian Mazur

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Arnfinn Nes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi

Anne-Berit Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Fagertun Remberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Berit Karoline Martinsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »