Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1146335
Sist endret:
2. juni 2017, 13:32
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2014
Gradual reduction in sodium content in cooked ham, with corresponding change in sensorial properties measured by sensory evaluation and a multimodal machine vision system
Kirsti Greiff
Ekrem Misimi
John Reidar Bartle Mathiassen
Margrethe Hersleth
og
Ida Grong Aursand
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The 1st International PLEASURE Conference
Sted: Nantes
Dato fra:
18. juni 2014
Dato til:
19. juni 2014
Arrangør:
Arrangørnavn: PLEASURE
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2014
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Gradual reduction in sodium content in cooked ham, with corresponding change in sensorial properties measured by sensory evaluation and a multimodal machine vision system
Bidragsytere
Bidragsytere
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ekrem Misimi
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
John Reidar Bartle Mathiassen
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Margrethe Hersleth
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
5
av
5