Cristin-resultat-ID: 1148247
Sist endret: 15. november 2014, 11:21
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Effect of different modified atmospheric packaging (MAP) gaseous combinations on Campylobacter and the shelf-life of chilled poultry fillets

Bidragsytere:
  • H Meredith
  • Vasilis P Valdramidis
  • Bjørn Tore Rotabakk
  • Morten Sivertsvik
  • D.A. McDowell og
  • D.J. Bolton

Tidsskrift

Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Trykket: 2014
Volum: 44
Sider: 196 - 203

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84903455291

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of different modified atmospheric packaging (MAP) gaseous combinations on Campylobacter and the shelf-life of chilled poultry fillets

Bidragsytere

H Meredith

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Irland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ulster University

Vasilis P Valdramidis

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved L-Università ta' Malta

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Morten Sivertsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

D. A. McDowell

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som D.A. McDowell
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ulster University
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »