Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1148247
Sist endret:
15. november 2014, 11:21
NVI-rapporteringsår:
2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014
Effect of different modified atmospheric packaging (MAP) gaseous combinations on Campylobacter and the shelf-life of chilled poultry fillets
H Meredith
Vasilis P Valdramidis
Bjørn Tore Rotabakk
Morten Sivertsvik
D.A. McDowell
og
D.J. Bolton
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Trykket: 2014
Volum: 44
Sider: 196 - 203
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.fm.2014.06.005
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84903455291
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of different modified atmospheric packaging (MAP) gaseous combinations on Campylobacter and the shelf-life of chilled poultry fillets
Bidragsytere
Bidragsytere
H Meredith
Forfatter
ved Irland
Forfatter
ved Ulster University
Vasilis P Valdramidis
Forfatter
ved L-Università ta' Malta
Bjørn Tore Rotabakk
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Morten Sivertsvik
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
D. A. McDowell
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som D.A. McDowell
Forfatter
ved Ulster University
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »