Cristin-resultat-ID: 1152428
Sist endret: 12. mars 2015, 15:45
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Effects of different potential food sources on upper-bathyal benthic foraminifera: an experiment with propagules

Bidragsytere:
  • Christopher James Duffield
  • Bente Edvardsen
  • Wenche Eikrem og
  • Elisabeth Alve

Tidsskrift

Journal of Foraminiferal Research
ISSN 0096-1191
e-ISSN 1943-264X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Volum: 44
Hefte: 4
Sider: 416 - 433

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84918837117

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of different potential food sources on upper-bathyal benthic foraminifera: an experiment with propagules

Bidragsytere

Christopher James Duffield

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for geofag ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Bente Edvardsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Oslo

Wenche Eikrem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin biogeokjemi og oseanografi ved Norsk institutt for vannforskning
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Oslo

Elisabeth Alve

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for geofag ved Universitetet i Oslo
1 - 4 av 4