Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1154634
Sist endret:
11. mars 2015, 07:07
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015
Effects of temperature and photoperiod on sensory quality and contents of glucosinolates, flavonols and vitamin C in broccoli florets
Jørgen Mølmann
Anne Linn Hykkerud Steindal
Gunnar Bengtsson
Randi Seljåsen
Per Lea
Josefine Skaret
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Volum: 172
Sider: 47 - 55
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.09.015
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84907661966
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi
Emneord
Grønnsaker
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of temperature and photoperiod on sensory quality and contents of glucosinolates, flavonols and vitamin C in broccoli florets
Bidragsytere
Bidragsytere
Jørgen Alexander Barosen Mølmann
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jørgen Mølmann
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Anne Linn Hykkerud
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anne Linn Hykkerud Steindal
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Forfatter
ved Institutt for arktisk og marin biologi ved UiT Norges arktiske universitet
Gunnar Bengtsson
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Randi Seljåsen
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Per Lea
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »