Cristin-resultat-ID: 1154634
Sist endret: 11. mars 2015, 07:07
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Effects of temperature and photoperiod on sensory quality and contents of glucosinolates, flavonols and vitamin C in broccoli florets

Bidragsytere:
  • Jørgen Mølmann
  • Anne Linn Hykkerud Steindal
  • Gunnar Bengtsson
  • Randi Seljåsen
  • Per Lea
  • Josefine Skaret
  • mfl.

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Volum: 172
Sider: 47 - 55

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84907661966

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Planteforedling, hagebruk, plantevern, plantepatologi

Emneord

Grønnsaker

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of temperature and photoperiod on sensory quality and contents of glucosinolates, flavonols and vitamin C in broccoli florets

Bidragsytere

Jørgen Alexander Barosen Mølmann

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jørgen Mølmann
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Anne Linn Hykkerud

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anne Linn Hykkerud Steindal
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for arktisk og marin biologi ved UiT Norges arktiske universitet

Gunnar Bengtsson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Randi Seljåsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Per Lea

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »