Cristin-resultat-ID: 1157340
Sist endret: 31. mai 2017, 08:42
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2014

Reduction of salt in marinated herring (Clupea harengus L.)products

Bidragsytere:
  • Revilija Mozuraityte
  • Hanne Digre
  • Ida Grong Aursand
  • Kirsti Greiff
  • Turid Rustad
  • Grethe Hyldig
  • mfl.

Presentasjon

Navn på arrangementet: WEFTA 2014. SEAFOOD Science for changing demand
Sted: Bilbao
Dato fra: 9. juni 2014
Dato til: 11. juni 2014

Arrangør:

Arrangørnavn: AZTI-Tecnalia

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reduction of salt in marinated herring (Clupea harengus L.)products

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF Ocean

Hanne Digre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »