Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1162164
Sist endret:
15. mars 2016, 13:03
Resultat
Faglig foredrag
2014
The variety of practical uses of kombu (Laminaria) apart from as a cooking ingredient
Bjørn E. Christensen
Bjørn Torger Stokke
Kjell Morten Vårum
og
Shinichi Kitamura
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Kyoto International Forum for Environment and Energy
Sted: Doshisha University
Dato fra:
15. mars 2014
Dato til:
15. mars 2014
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2014
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
The variety of practical uses of kombu (Laminaria) apart from as a cooking ingredient
Bidragsytere
Bidragsytere
Bjørn Erik Christensen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bjørn E. Christensen
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Bjørn Torger Stokke
Forfatter
ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kjell Morten Vårum
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Shinichi Kitamura
Forfatter
ved Osaka Furitsu Daigaku
1
-
4
av
4