Cristin-resultat-ID: 1162164
Sist endret: 15. mars 2016, 13:03
Resultat
Faglig foredrag
2014

The variety of practical uses of kombu (Laminaria) apart from as a cooking ingredient

Bidragsytere:
  • Bjørn E. Christensen
  • Bjørn Torger Stokke
  • Kjell Morten Vårum og
  • Shinichi Kitamura

Presentasjon

Navn på arrangementet: Kyoto International Forum for Environment and Energy
Sted: Doshisha University
Dato fra: 15. mars 2014
Dato til: 15. mars 2014

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The variety of practical uses of kombu (Laminaria) apart from as a cooking ingredient

Bidragsytere

Bjørn Erik Christensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Bjørn E. Christensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Torger Stokke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for fysikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kjell Morten Vårum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Shinichi Kitamura

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Osaka Furitsu Daigaku
1 - 4 av 4