Cristin-resultat-ID: 1165920
Sist endret: 2. juni 2017, 13:33
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Evaluation of the effect of commercially available plant and animal protein sources in diets for Atlantic salmon (Salmo salar L.): digestive and metabolic investigations

Bidragsytere:
  • Mali Anja Bjerkhaug Hartviksen
  • Anne Marie Bakke
  • Jose G. Vecino
  • Einar Ringø og
  • Åshild Krogdahl

Tidsskrift

Fish Physiology & Biochemistry
ISSN 0920-1742
e-ISSN 1573-5168
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Trykket: 2014
Volum: 40
Hefte: 5
Sider: 1621 - 1637

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84902928027
Scopus-ID: 2-s2.0-85027947856

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of the effect of commercially available plant and animal protein sources in diets for Atlantic salmon (Salmo salar L.): digestive and metabolic investigations

Bidragsytere

Mali Anja Bjerkhaug Hartviksen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved EWOS AS
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Anne Marie Bakke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Jose G. Vecino

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved EWOS AS

Einar Ringø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet

Åshild Krogdahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5