Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1165920
Sist endret:
2. juni 2017, 13:33
NVI-rapporteringsår:
2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014
Evaluation of the effect of commercially available plant and animal protein sources in diets for Atlantic salmon (Salmo salar L.): digestive and metabolic investigations
Mali Anja Bjerkhaug Hartviksen
Anne Marie Bakke
Jose G. Vecino
Einar Ringø
og
Åshild Krogdahl
Tidsskrift
Tidsskrift
Fish Physiology & Biochemistry
ISSN 0920-1742
e-ISSN 1573-5168
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Trykket: 2014
Volum: 40
Hefte: 5
Sider: 1621 - 1637
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s10695-014-9953-4
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84902928027
Scopus-ID: 2-s2.0-85027947856
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Evaluation of the effect of commercially available plant and animal protein sources in diets for Atlantic salmon (Salmo salar L.): digestive and metabolic investigations
Bidragsytere
Bidragsytere
Mali Anja Bjerkhaug Hartviksen
Forfatter
ved EWOS AS
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Anne Marie Bakke
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Jose G. Vecino
Forfatter
ved EWOS AS
Einar Ringø
Forfatter
ved Norges fiskerihøgskole ved UiT Norges arktiske universitet
Åshild Krogdahl
Forfatter
ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
5