Cristin-resultat-ID: 1176972
Sist endret: 10. juni 2016, 14:37
Resultat
Poster
2014

Long time and low temperature (LTLT) sous vide processing on meat products add value to low grade meat products

Bidragsytere:
  • Line Bach Christensen
  • Lene Kramer
  • Dagbjørn Skipnes og
  • Jan Thomas Rosnes

Presentasjon

Navn på arrangementet: 28th EFFoST International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference
Sted: Uppsala
Dato fra: 25. november 2014
Dato til: 28. november 2014

Arrangør:

Arrangørnavn: EFFoST

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Long time and low temperature (LTLT) sous vide processing on meat products add value to low grade meat products

Bidragsytere

Line Bach Christensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Lene Kramer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Jan Thomas Rosnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4