Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1176972
Sist endret:
10. juni 2016, 14:37
Resultat
Poster
2014
Long time and low temperature (LTLT) sous vide processing on meat products add value to low grade meat products
Line Bach Christensen
Lene Kramer
Dagbjørn Skipnes
og
Jan Thomas Rosnes
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 28th EFFoST International Conference | 7th International Food Factory for the Future Conference
Sted: Uppsala
Dato fra:
25. november 2014
Dato til:
28. november 2014
Arrangør:
Arrangørnavn: EFFoST
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2014
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Long time and low temperature (LTLT) sous vide processing on meat products add value to low grade meat products
Bidragsytere
Bidragsytere
Line Bach Christensen
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Lene Kramer
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Dagbjørn Skipnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Jan Thomas Rosnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1
-
4
av
4