Cristin-resultat-ID: 1188544
Sist endret: 24. desember 2014, 07:05
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Wash water disinfection of a full-scale leafy vegetables washing process with hydrogen peroxide and the use of a commercial metal ion mixture to improve disinfection efficiency

Bidragsytere:
  • Sam Van Haute
  • Ingun Tryland
  • A. Veys og
  • Imca Sampers

Tidsskrift

Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Volum: 50
Sider: 173 - 183

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84907549355

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Wash water disinfection of a full-scale leafy vegetables washing process with hydrogen peroxide and the use of a commercial metal ion mixture to improve disinfection efficiency

Bidragsytere

Sam Van Haute

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent

Ingun Tryland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Systemer og teknologi ved Norsk institutt for vannforskning

A. Veys

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent

Imca Sampers

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Universiteit Gent
1 - 4 av 4