Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1198440
Sist endret:
31. mai 2017, 08:45
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins
Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
Kirsti Greiff
Turid Rustad
og
Ida Grong Aursand
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 25
Hefte: 4
Sider: 518 - 530
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/10498850.2013.879241
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2468109
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84969172318
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Matematikk og naturvitenskap
Emneord
Bioteknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins
Bidragsytere
Bidragsytere
Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
4
av
4