Cristin-resultat-ID: 1198440
Sist endret: 31. mai 2017, 08:45
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins

Bidragsytere:
  • Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
  • Kirsti Greiff
  • Turid Rustad og
  • Ida Grong Aursand

Tidsskrift

Journal of Aquatic Food Product Technology
ISSN 1049-8850
e-ISSN 1547-0636
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 25
Hefte: 4
Sider: 518 - 530
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84969172318

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Matematikk og naturvitenskap

Emneord

Bioteknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reduction of salt in haddock mince: Effect of different salts on the solubility of proteins

Bidragsytere

Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 4 av 4