Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1204904
Sist endret:
21. mai 2015, 13:05
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015
Effects of evoked meal contexts on consumers’ responses to intrinsic and extrinsic product attributes in dry-cured ham
Margrethe Hersleth
Erminio Monteleone
Anne Segtnan
og
Tormod Næs
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Quality and Preference
ISSN 0950-3293
e-ISSN 1873-6343
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Publisert online: 2014
Trykket: 2015
Volum: 40
Hefte: 1
Sider: 191 - 198
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2014.10.002
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2494442
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84910070640
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effects of evoked meal contexts on consumers’ responses to intrinsic and extrinsic product attributes in dry-cured ham
Bidragsytere
Bidragsytere
Margrethe Hersleth
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Erminio Monteleone
Forfatter
ved Università degli Studi di Firenze
Anne Segtnan
Forfatter
ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
Tormod Næs
Forfatter
ved Københavns Universitet
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
4
av
4