Cristin-resultat-ID: 1204904
Sist endret: 21. mai 2015, 13:05
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Effects of evoked meal contexts on consumers’ responses to intrinsic and extrinsic product attributes in dry-cured ham

Bidragsytere:
  • Margrethe Hersleth
  • Erminio Monteleone
  • Anne Segtnan og
  • Tormod Næs

Tidsskrift

Food Quality and Preference
ISSN 0950-3293
e-ISSN 1873-6343
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Publisert online: 2014
Trykket: 2015
Volum: 40
Hefte: 1
Sider: 191 - 198
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84910070640

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effects of evoked meal contexts on consumers’ responses to intrinsic and extrinsic product attributes in dry-cured ham

Bidragsytere

Margrethe Hersleth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Erminio Monteleone

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Università degli Studi di Firenze

Anne Segtnan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Tormod Næs

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Københavns Universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 4 av 4