Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
122863
Sist endret:
21. januar 2015, 15:27
Resultat
Poster
2002
Cod roe and sugar-salted cod roe. Chemical and physical changes during the season and during ripening
Kjell D. Josefsen
Turid Rustad
Johanna Halvorsen
Merete Selnes
og
Marit Aursand
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: The future for Nordic food innovation in a European context
Sted: Industrihuset, Stockholm
Dato fra:
29. januar 2002
Arrangør:
Arrangørnavn: [Mangler data]
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2002
Importkilder
Importkilder
Bibsys-ID: r02012504
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Cod roe and sugar-salted cod roe. Chemical and physical changes during the season and during ripening
Bidragsytere
Bidragsytere
Kjell D. Josefsen
Forfatter
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Johanna Halvorsen
Forfatter
Merete Selnes
Forfatter
Marit Aursand
Forfatter
1
-
5
av
5