Cristin-resultat-ID: 122863
Sist endret: 21. januar 2015, 15:27
Resultat
Poster
2002

Cod roe and sugar-salted cod roe. Chemical and physical changes during the season and during ripening

Bidragsytere:
  • Kjell D. Josefsen
  • Turid Rustad
  • Johanna Halvorsen
  • Merete Selnes og
  • Marit Aursand

Presentasjon

Navn på arrangementet: The future for Nordic food innovation in a European context
Sted: Industrihuset, Stockholm
Dato fra: 29. januar 2002

Arrangør:

Arrangørnavn: [Mangler data]

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2002

Importkilder

Bibsys-ID: r02012504

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Cod roe and sugar-salted cod roe. Chemical and physical changes during the season and during ripening

Bidragsytere

Kjell D. Josefsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Johanna Halvorsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Merete Selnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Marit Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 5