Cristin-resultat-ID: 1244512
Sist endret: 2. juni 2017, 13:40
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Effect of sodium bicarbonate and varying concentrations of sodium chloride in brine on the liquid retention of fish (Pollachius virens L.) muscle

Bidragsytere:
  • Magnus Åsli
  • Ragni Ofstad
  • Ulrike Böcker
  • Flemming Jessen
  • Olai Einen og
  • Turid Mørkøre

Tidsskrift

Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN 0022-5142
e-ISSN 1097-0010
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 96
Hefte: 4
Sider: 1252 - 1259

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84956738976

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of sodium bicarbonate and varying concentrations of sodium chloride in brine on the liquid retention of fish (Pollachius virens L.) muscle

Bidragsytere

Magnus Åsli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Ragni Ofstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Ulrike Böcker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Flemming Jessen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Olai Einen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon Akvakultur ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »