Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1244512
Sist endret:
2. juni 2017, 13:40
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Effect of sodium bicarbonate and varying concentrations of sodium chloride in brine on the liquid retention of fish (Pollachius virens L.) muscle
Magnus Åsli
Ragni Ofstad
Ulrike Böcker
Flemming Jessen
Olai Einen
og
Turid Mørkøre
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of the Science of Food and Agriculture
ISSN 0022-5142
e-ISSN 1097-0010
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 96
Hefte: 4
Sider: 1252 - 1259
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1002/jsfa.7213
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84956738976
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Effect of sodium bicarbonate and varying concentrations of sodium chloride in brine on the liquid retention of fish (Pollachius virens L.) muscle
Bidragsytere
Bidragsytere
Magnus Åsli
Forfatter
ved Sjømatindustri ved NOFIMA
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Ragni Ofstad
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Ulrike Böcker
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Flemming Jessen
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Olai Einen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Divisjon Akvakultur ved NOFIMA
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »