Cristin-resultat-ID: 1252222
Sist endret: 2. juni 2017, 13:41
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) rest raw materials - Effect of raw material and processing on composition, nutritional value, and potential bioactive peptides in the hydrolysates

Bidragsytere:
  • Margareth Opheim
  • Rasa Slizyte
  • Hallgeir Sterten
  • Fiona Provan
  • Eivind Larssen og
  • Nils Petter Kjos

Tidsskrift

Process Biochemistry
ISSN 1359-5113
e-ISSN 1873-3298
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Publisert online: 2015
Trykket: 2015
Volum: 50
Hefte: 8
Sider: 1247 - 1257

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84933279693

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Hydrolysis of Atlantic salmon (Salmo salar) rest raw materials - Effect of raw material and processing on composition, nutritional value, and potential bioactive peptides in the hydrolysates

Bidragsytere

Margareth Opheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Felleskjøpet

Rasa Slizyte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Hallgeir Sterten

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Felleskjøpet

Fiona Provan

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS

Eivind Larssen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORCE Klima og miljø ved NORCE Norwegian Research Centre AS
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »