Cristin-resultat-ID: 1253341
Sist endret: 2. juni 2017, 13:40
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Potential of Lactobacillus curvatus LFC1 to produce slits in Cheddar cheese

Bidragsytere:
  • Davide Porcellato
  • Mark Johnson
  • Kristen Houck
  • Siv Borghild Skeie
  • David Andrew Mills
  • Karen M. Kalanetra
  • mfl.

Tidsskrift

Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Volum: 49
Sider: 65 - 73

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84922984932

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Potential of Lactobacillus curvatus LFC1 to produce slits in Cheddar cheese

Bidragsytere

Davide Porcellato

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Mark Johnson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved USA

Kristen Houck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved USA

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

David Andrew Mills

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of California, Davis
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »