Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1253341
Sist endret:
2. juni 2017, 13:40
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015
Potential of Lactobacillus curvatus LFC1 to produce slits in Cheddar cheese
Davide Porcellato
Mark Johnson
Kristen Houck
Siv Borghild Skeie
David Andrew Mills
Karen M. Kalanetra
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Volum: 49
Sider: 65 - 73
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.fm.2015.01.015
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84922984932
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Potential of Lactobacillus curvatus LFC1 to produce slits in Cheddar cheese
Bidragsytere
Bidragsytere
Davide Porcellato
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Mark Johnson
Forfatter
ved USA
Kristen Houck
Forfatter
ved USA
Siv Borghild Skeie
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
David Andrew Mills
Forfatter
ved University of California, Davis
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »