Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1257886
Sist endret:
17. mars 2017, 14:14
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015
Tilpasningsarbeid i norsk matkultur
Atle Wehn Hegnes
Bok
Bok
Kultursosiologisk forskning
ISBN:
978-82-15-02499-8
Utgiver
Universitetsforlaget
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 227 - 242
ISBN:
978-82-15-02499-8
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-15-02499-8
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Sosiologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Tilpasningsarbeid i norsk matkultur
Bidragsytere
Bidragsytere
Atle Wehn Hegnes
Forfatter
ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Kultursosiologisk forskning.
Larsen, Håkon. 2015, Universitetsforlaget. UIO
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1