Cristin-resultat-ID: 1257886
Sist endret: 17. mars 2017, 14:14
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015

Tilpasningsarbeid i norsk matkultur

Bidragsytere:
  • Atle Wehn Hegnes

Bok

Kultursosiologisk forskning
ISBN:
  • 978-82-15-02499-8

Utgiver

Universitetsforlaget
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 227 - 242
ISBN:
  • 978-82-15-02499-8

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Sosiologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Tilpasningsarbeid i norsk matkultur

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Atle Wehn Hegnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Kultursosiologisk forskning.

Larsen, Håkon. 2015, Universitetsforlaget. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1