Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1259584
Sist endret:
31. mai 2017, 08:50
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Flesh quality and biochemistry of light-manipulated Atlantic cod (Gadus morhua) and the significance of collagen cross-links on fillet firmness and gaping
Ørjan Hagen
og
Chris André Johnsen
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 190
Sider: 786 - 792
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.06.007
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84935923484
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Flesh quality and biochemistry of light-manipulated Atlantic cod (Gadus morhua) and the significance of collagen cross-links on fillet firmness and gaping
Bidragsytere
Bidragsytere
Ørjan Hagen
Forfatter
ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
Chris André Johnsen
Forfatter
ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
1
-
2
av
2