Cristin-resultat-ID: 1259584
Sist endret: 31. mai 2017, 08:50
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Flesh quality and biochemistry of light-manipulated Atlantic cod (Gadus morhua) and the significance of collagen cross-links on fillet firmness and gaping

Bidragsytere:
  • Ørjan Hagen og
  • Chris André Johnsen

Tidsskrift

Food Chemistry
ISSN 0308-8146
e-ISSN 1873-7072
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 190
Sider: 786 - 792

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84935923484

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Flesh quality and biochemistry of light-manipulated Atlantic cod (Gadus morhua) and the significance of collagen cross-links on fillet firmness and gaping

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Ørjan Hagen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet

Chris André Johnsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet
1 - 2 av 2