Cristin-resultat-ID: 1272194
Sist endret: 31. mai 2017, 08:52
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2009

Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional food

Bidragsytere:
  • Ivar Storrø

Bok

Marine functional food
ISBN:
  • 9789086860784

Utgiver

Wageningen Academic Publishers
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2009
ISBN:
  • 9789086860784

Importkilder

SINTEF AS-ID: S14808

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Processing of marine lipids and factors affecting their quality when used for functional food

Bidragsytere

Ivar Storrø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Marine functional food.

Luten, Joop. 2009, Wageningen Academic Publishers. NOFIMAVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1