Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1273502
Sist endret:
25. juni 2024, 12:27
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2005
Study of Fat and Water in Atlantic Salmon Muscle (Salmo salar) by Low Field NMR and MRI
Emil Veliyulin
Ida Grong Aursand
og
Ulf Gøran Erikson
Bok
Bok
Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge
ISBN:
9780854046485
Utgiver
The Royal Society of Chemistry
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2005
Sider: 148 - 155
ISBN:
9780854046485
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 9780854046485
Importkilder
Importkilder
SINTEF AS-ID: S3185
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Study of Fat and Water in Atlantic Salmon Muscle (Salmo salar) by Low Field NMR and MRI
Bidragsytere
Bidragsytere
Emil Veliyulin
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Ida Grong Aursand
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Ulf Gøran Erikson
Forfatter
ved Havbruk ved SINTEF Ocean
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge.
Belton, P. S.; Engelsen, S. B.; Jakobsen, H. J.. 2005,
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1