Cristin-resultat-ID: 1273502
Sist endret: 25. juni 2024, 12:27
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2005

Study of Fat and Water in Atlantic Salmon Muscle (Salmo salar) by Low Field NMR and MRI

Bidragsytere:
  • Emil Veliyulin
  • Ida Grong Aursand og
  • Ulf Gøran Erikson

Bok

Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge
ISBN:
  • 9780854046485

Utgiver

The Royal Society of Chemistry

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2005
Sider: 148 - 155
ISBN:
  • 9780854046485

Importkilder

SINTEF AS-ID: S3185

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Study of Fat and Water in Atlantic Salmon Muscle (Salmo salar) by Low Field NMR and MRI

Bidragsytere

Emil Veliyulin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ida Grong Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Ulf Gøran Erikson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havbruk ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge.

Belton, P. S.; Engelsen, S. B.; Jakobsen, H. J.. 2005, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1