Cristin-resultat-ID: 1273656
Sist endret: 25. juni 2024, 12:37
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2005

HR NMR to study quality changes in marine by-products

Bidragsytere:
  • E. Falch
  • Trond Røvik Størseth og
  • Marit Aursand

Bok

Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge
ISBN:
  • 9780854046485

Utgiver

The Royal Society of Chemistry

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2005
Sider: 11 - 19
ISBN:
  • 9780854046485

Importkilder

SINTEF AS-ID: S3760

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

HR NMR to study quality changes in marine by-products

Bidragsytere

E. Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved SINTEF AS

Trond Røvik Størseth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klima og miljø ved SINTEF Ocean

Marit Aursand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Magnetic Resonance in Food Science: The Multivariate Challenge.

Belton, P. S.; Engelsen, S. B.; Jakobsen, H. J.. 2005, Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1