Cristin-resultat-ID: 1277517
Sist endret: 31. mai 2017, 08:52
Resultat
Poster
2015

Stability of marine lipids during marinating of herring: effect of headspace, temperature and salt concentration in the marinade

Bidragsytere:
  • Revilija Mozuraityte
  • Vera Kristinova
  • Kirsti Greiff
  • Turid Rustad
  • Ingrid Undeland og
  • Hanne Digre

Presentasjon

Navn på arrangementet: 28th Lipidforum Symposium, Reykjavik, June 3-6, 2015
Dato fra: 3. juni 2015
Dato til: 6. juni 2015

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2015

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Stability of marine lipids during marinating of herring: effect of headspace, temperature and salt concentration in the marinade

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Vera Kristinova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ingrid Undeland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Chalmers tekniska högskola
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »