Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1277517
Sist endret:
31. mai 2017, 08:52
Resultat
Poster
2015
Stability of marine lipids during marinating of herring: effect of headspace, temperature and salt concentration in the marinade
Revilija Mozuraityte
Vera Kristinova
Kirsti Greiff
Turid Rustad
Ingrid Undeland
og
Hanne Digre
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: 28th Lipidforum Symposium, Reykjavik, June 3-6, 2015
Dato fra:
3. juni 2015
Dato til:
6. juni 2015
Om resultatet
Om resultatet
Poster
Publiseringsår: 2015
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Stability of marine lipids during marinating of herring: effect of headspace, temperature and salt concentration in the marinade
Bidragsytere
Bidragsytere
Revilija Mozuraityte
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Vera Kristinova
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ingrid Undeland
Forfatter
ved Chalmers tekniska högskola
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »