Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1277642
Sist endret:
31. mai 2017, 08:52
Resultat
Mastergradsoppgave
2015
Reduction of salt during marinating of herring and the effect on stability of lipids
Kristine Taraldsvik
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Danmarks Tekniske Universitet, DTU
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 63
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Reduction of salt during marinating of herring and the effect on stability of lipids
Bidragsytere
Bidragsytere
Revilija Mozuraityte
Veileder
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Kristine Taraldsvik
Forfatter
ved Danmarks Tekniske Universitet
Turid Rustad
Veileder
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Caroline P. Baron
Veileder
ved Danmarks Tekniske Universitet
1
-
4
av
4