Cristin-resultat-ID: 1277642
Sist endret: 31. mai 2017, 08:52
Resultat
Mastergradsoppgave
2015

Reduction of salt during marinating of herring and the effect on stability of lipids

Bidragsytere:
  • Kristine Taraldsvik

Utgiver/serie

Utgiver

Danmarks Tekniske Universitet, DTU
NVI-nivå 0

Om resultatet

Mastergradsoppgave
Publiseringsår: 2015
Antall sider: 63

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reduction of salt during marinating of herring and the effect on stability of lipids

Bidragsytere

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Kristine Taraldsvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Danmarks Tekniske Universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Caroline P. Baron

  • Tilknyttet:
    Veileder
    ved Danmarks Tekniske Universitet
1 - 4 av 4