Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1287404
Sist endret:
2. juni 2017, 13:42
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Modeling of Listeria monocytogenes inactivation by combined high-pressure and mild-temperature treatments in model soup
Mehmet Baris Ates
Tone Mari Rode
Dagbjørn Skipnes
og
Odd Ivar Lekang
Tidsskrift
Tidsskrift
European Food Research and Technology
ISSN 1438-2377
e-ISSN 1438-2385
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 242
Hefte: 2
Sider: 279 - 287
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1007/s00217-015-2539-2
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84940727293
Scopus-ID: 2-s2.0-84954359875
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Modeling of Listeria monocytogenes inactivation by combined high-pressure and mild-temperature treatments in model soup
Bidragsytere
Bidragsytere
Mehmet Baris Ates
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Forfatter
ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Tone Mari Rode
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Dagbjørn Skipnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Odd Ivar Lekang
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
4
av
4