Cristin-resultat-ID: 1287404
Sist endret: 2. juni 2017, 13:42
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Modeling of Listeria monocytogenes inactivation by combined high-pressure and mild-temperature treatments in model soup

Bidragsytere:
  • Mehmet Baris Ates
  • Tone Mari Rode
  • Dagbjørn Skipnes og
  • Odd Ivar Lekang

Tidsskrift

European Food Research and Technology
ISSN 1438-2377
e-ISSN 1438-2385
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 242
Hefte: 2
Sider: 279 - 287

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84940727293
Scopus-ID: 2-s2.0-84954359875

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Modeling of Listeria monocytogenes inactivation by combined high-pressure and mild-temperature treatments in model soup

Bidragsytere

Mehmet Baris Ates

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tone Mari Rode

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Odd Ivar Lekang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4