Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1293656
Sist endret:
26. november 2015, 11:41
Resultat
Faglig kapittel
2015
Opplevelsesøkonomien og lokal mat: restauranter som verdiskapere.
Elisabet Ljunggren
Bok
Bok
Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen
ISBN:
978-82-02-42894-5
Utgiver
Cappelen Damm Akademisk
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Faglig kapittel
Publiseringsår: 2015
Sider: 365 - 381
ISBN:
978-82-02-42894-5
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-02-42894-5
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Opplevelsesøkonomien og lokal mat: restauranter som verdiskapere.
Bidragsytere
Bidragsytere
Elisabet Carine Ljunggren
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elisabet Ljunggren
Forfatter
ved Entreprenørskap, innovasjon og regional utvikling ved Nordlandsforskning
1
-
1
av
1
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen.
Jensen, Øystein; Skallerud, Kåre. 2015, Cappelen Damm Akademisk. UIT, NORD
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1