Cristin-resultat-ID: 1293656
Sist endret: 26. november 2015, 11:41
Resultat
Faglig kapittel
2015

Opplevelsesøkonomien og lokal mat: restauranter som verdiskapere.

Bidragsytere:
  • Elisabet Ljunggren

Bok

Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen
ISBN:
  • 978-82-02-42894-5

Utgiver

Cappelen Damm Akademisk
NVI-nivå 1

Om resultatet

Faglig kapittel
Publiseringsår: 2015
Sider: 365 - 381
ISBN:
  • 978-82-02-42894-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Opplevelsesøkonomien og lokal mat: restauranter som verdiskapere.

Bidragsytere

Elisabet Carine Ljunggren

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elisabet Ljunggren
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Entreprenørskap, innovasjon og regional utvikling ved Nordlandsforskning
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Innovativ og opplevelsesbasert verdiskaping i reiselivsnæringen.

Jensen, Øystein; Skallerud, Kåre. 2015, Cappelen Damm Akademisk. UIT, NORDVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1