Cristin-resultat-ID: 1299621
Sist endret: 18. oktober 2016, 11:19
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2015

Directly filleted Atlantic salmon - Effect of rinsing regime on color and stability of carotenoids in fillet surface

Bidragsytere:
  • Jørgen Lerfall
  • Karsten Heia
  • Bjørn Tore Rotabakk og
  • Bjørn Roth

Presentasjon

Navn på arrangementet: International Conference on Food Chemistry and Technology
Sted: San Francisco
Dato fra: 16. november 2015
Dato til: 18. november 2015

Arrangør:

Arrangørnavn: United Scientific Group

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2015

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Directly filleted Atlantic salmon - Effect of rinsing regime on color and stability of carotenoids in fillet surface

Bidragsytere

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Karsten Heia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Bjørn Roth

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4