Cristin-resultat-ID: 1312253
Sist endret: 2. juni 2017, 13:44
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015

Food co-streams for innovative food and feed products.

Bidragsytere:
  • Anne-Kristin Løes
  • Steffen Andreas Adler
  • R. Seljeåsen
  • Ana Karina Carvajal
  • Guro Møen Tveit
  • Rasa Slizyte
  • mfl.

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 299 - 304
ISBN:
  • 978-9934-14-548-3

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food co-streams for innovative food and feed products.

Sammendrag

Three types of analytical methods currently used in the practice of analytical laboratories for quality control and food safety - local, regional and international. The quality of products intended for export to other countries is determined by the regional and international practices. This report summarizes the international methods used by the National Center for Quality Control and Food Safety Republican Unitary Enterprise “Scientific and Practical Center for Foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus”

Bidragsytere

Anne-Kristin Løes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi
Aktiv cristin-person

Steffen Andreas Adler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

R. Seljeåsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
Aktiv cristin-person

Guro Møen Tveit

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Proceedings of the 25th NJF congress. Nordic view to sustainable rural development.

Zeverte-Rivza, Sandija. 2015, LLUVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1