Cristin-resultat-ID: 1315717
Sist endret: 2. juni 2017, 13:44
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Comparison of spore inactivation with novel agitating retort, static retort and combined high pressure-temperature treatments

Bidragsytere:
  • Mehmet Baris Ates
  • Dagbjørn Skipnes
  • Tone Mari Rode og
  • Odd Ivar Lekang

Tidsskrift

Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 60
Sider: 484 - 492

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84940756047

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comparison of spore inactivation with novel agitating retort, static retort and combined high pressure-temperature treatments

Bidragsytere

Mehmet Baris Ates

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Tone Mari Rode

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Odd Ivar Lekang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4