Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1315717
Sist endret:
2. juni 2017, 13:44
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Comparison of spore inactivation with novel agitating retort, static retort and combined high pressure-temperature treatments
Mehmet Baris Ates
Dagbjørn Skipnes
Tone Mari Rode
og
Odd Ivar Lekang
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Control
ISSN 0956-7135
e-ISSN 1873-7129
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 60
Sider: 484 - 492
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2015.08.033
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84940756047
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Comparison of spore inactivation with novel agitating retort, static retort and combined high pressure-temperature treatments
Bidragsytere
Bidragsytere
Mehmet Baris Ates
Forfatter
ved Miljøvitenskap og naturforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Dagbjørn Skipnes
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Tone Mari Rode
Forfatter
ved Prosessteknologi ved NOFIMA
Odd Ivar Lekang
Forfatter
ved Realfag og teknologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
4
av
4