Cristin-resultat-ID: 1315988
Sist endret: 31. mai 2017, 08:55
Resultat
Faglig foredrag
2016

Reduksjon av natrium i kjøtt- og fiskemat. Sammendrag fra PhD oppgaven til Kirsti Greiff

Bidragsytere:
  • Kirsti Greiff

Presentasjon

Navn på arrangementet: Saltpartnerskapet, arbeidsgruppe Fisk
Sted: Helsedirektoratet, Oslo
Dato fra: 13. januar 2016
Dato til: 13. januar 2016

Arrangør:

Arrangørnavn: Helsedirektoratet

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reduksjon av natrium i kjøtt- og fiskemat. Sammendrag fra PhD oppgaven til Kirsti Greiff

Bidragsytere

Kirsti Greiff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 1 av 1