Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1315988
Sist endret:
31. mai 2017, 08:55
Resultat
Faglig foredrag
2016
Reduksjon av natrium i kjøtt- og fiskemat. Sammendrag fra PhD oppgaven til Kirsti Greiff
Kirsti Greiff
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: Saltpartnerskapet, arbeidsgruppe Fisk
Sted: Helsedirektoratet, Oslo
Dato fra:
13. januar 2016
Dato til:
13. januar 2016
Arrangør:
Arrangørnavn: Helsedirektoratet
Om resultatet
Om resultatet
Faglig foredrag
Publiseringsår: 2016
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Reduksjon av natrium i kjøtt- og fiskemat. Sammendrag fra PhD oppgaven til Kirsti Greiff
Bidragsytere
Bidragsytere
Kirsti Greiff
Forfatter
ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1
-
1
av
1