Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1316130
Sist endret:
2. juni 2017, 13:44
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Glucosinolates in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature and radiation treatments
Anna Rybarczyk
Sidsel Fiskaa Hagen
Grethe Iren Andersen Borge
Gunnar Bengtsson
Magnor Kåre Hansen
og
Anne-Berit Wold
Tidsskrift
Tidsskrift
Postharvest Biology and Technology
ISSN 0925-5214
e-ISSN 1873-2356
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Trykket: 2016
Volum: 116
Sider: 16 - 25
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2015.12.010
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84953710677
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Glucosinolates in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature and radiation treatments
Sammendrag
The purpose of the present study was to examine how glucosinolate (GLS) levels in broccoli flower buds are affected by storage time, temperature and radiation treatments in an experiment with multi-level design simulating mapped commercial storage conditions from harvest until consumer purchase. The GLS content in broccoli flower buds was examined during pre-storage and storage of broccoli heads, representing refrigerated transport with wholesale distribution and retail, respectively. The GLS analysis was conducted also for floret stalks of chosen broccoli........
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Anna Rybarczyk-Plonska
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anna Rybarczyk
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Sidsel Fiskaa Hagen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Grethe Iren A. Borge
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe Iren Andersen Borge
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Gunnar Bengtsson
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Magnor Kåre Hansen
Forfatter
ved Institutt for plantevitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »