Cristin-resultat-ID: 1320254
Sist endret: 26. januar 2018, 14:09
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015

Reuse of salt in the production of salted cod fillets (Gadus morhua) - growth of red halophilic bacteria and impact on yield and quality of final product

Bidragsytere:
  • Kristine Kvangarsnes
  • Trygg Normann Barnung og
  • Ann Helen Hellevik

Bok

Blue Bio-resources
ISBN:
  • 978-82-8104-266-7

Utgiver

Orkana Forlag
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 221 - 234
ISBN:
  • 978-82-8104-266-7

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reuse of salt in the production of salted cod fillets (Gadus morhua) - growth of red halophilic bacteria and impact on yield and quality of final product

Bidragsytere

Kristine Kvangarsnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Møreforsking

Trygg Normann Barnung

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Møreforsking

Ann Helen Hellevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Møreforsking
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Blue Bio-resources.

Gundersen, Agnes Christine; Velle, Liv Guri. 2015, Orkana Forlag. MFVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1