Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1320254
Sist endret:
26. januar 2018, 14:09
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015
Reuse of salt in the production of salted cod fillets (Gadus morhua) - growth of red halophilic bacteria and impact on yield and quality of final product
Kristine Kvangarsnes
Trygg Normann Barnung
og
Ann Helen Hellevik
Bok
Bok
Blue Bio-resources
ISBN:
978-82-8104-266-7
Utgiver
Orkana Forlag
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Sider: 221 - 234
ISBN:
978-82-8104-266-7
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8104-266-7
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig teknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Reuse of salt in the production of salted cod fillets (Gadus morhua) - growth of red halophilic bacteria and impact on yield and quality of final product
Bidragsytere
Bidragsytere
Kristine Kvangarsnes
Forfatter
ved Møreforsking
Trygg Normann Barnung
Forfatter
ved Møreforsking
Ann Helen Hellevik
Forfatter
ved Møreforsking
1
-
3
av
3
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Blue Bio-resources.
Gundersen, Agnes Christine; Velle, Liv Guri. 2015, Orkana Forlag. MF
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1