Cristin-resultat-ID: 1331824
Sist endret: 18. oktober 2016, 11:19
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2015

Høy kvalitet på laks og ørret - Norsk laks og ørret er eksempler på kunnskapsprodukter som til stadig utvikles og forbedres gjennom ny teknologi i alle deler av verdikjeden.

Bidragsytere:
  • Eva Falch

Tidsskrift

Ingeniør-nytt : ukeavis for teknologi og nyskapning
ISSN 0332-611X

Om resultatet

Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Publisert online: 2015
Trykket: 2015
Volum: 6
Sider: 18 - 18

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Høy kvalitet på laks og ørret - Norsk laks og ørret er eksempler på kunnskapsprodukter som til stadig utvikles og forbedres gjennom ny teknologi i alle deler av verdikjeden.

Bidragsytere

Eva Falch

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1