Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1334127
Sist endret:
4. oktober 2016, 12:24
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Food as attraction: connections between a hotel and suppliers of specialty food
Magnar Forbord
Tidsskrift
Tidsskrift
Scandinavian Journal of Hospitality and Tourism
ISSN 1502-2250
e-ISSN 1502-2269
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Volum: 16
Hefte: 3
Sider: 297 - 314
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/15022250.2015.1108860
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2482502
Importkilder
Importkilder
Norart-ID: 1600601151
Scopus-ID: 2-s2.0-84946423662
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food as attraction: connections between a hotel and suppliers of specialty food
Bidragsytere
Bidragsytere
Magnar Forbord
Forfatter
ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
1
-
1
av
1