Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1334220
Sist endret:
29. september 2016, 12:25
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
On-line and non-destructive measurement of core temperature in heat treated fish cakes by NIR hyperspectral imaging
Jens Petter Wold
Tidsskrift
Tidsskrift
Innovative Food Science & Emerging Technologies
ISSN 1466-8564
e-ISSN 1878-5522
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 33
Sider: 431 - 437
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2015.12.012
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2422573
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84953425844
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
On-line and non-destructive measurement of core temperature in heat treated fish cakes by NIR hyperspectral imaging
Bidragsytere
Bidragsytere
Jens Petter Wold
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1
-
1
av
1