Cristin-resultat-ID: 1334220
Sist endret: 29. september 2016, 12:25
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

On-line and non-destructive measurement of core temperature in heat treated fish cakes by NIR hyperspectral imaging

Bidragsytere:
  • Jens Petter Wold

Tidsskrift

Innovative Food Science & Emerging Technologies
ISSN 1466-8564
e-ISSN 1878-5522
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 33
Sider: 431 - 437
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84953425844

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

On-line and non-destructive measurement of core temperature in heat treated fish cakes by NIR hyperspectral imaging

Bidragsytere

Jens Petter Wold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA
1 - 1 av 1