Cristin-resultat-ID: 1334378
Sist endret: 15. januar 2018, 10:44
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Determination of apparent diffusion coefficient in balls made from haddock mince during brining

Bidragsytere:
  • Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
  • Ilya Viktorovich Gorelkin og
  • Turid Rustad

Tidsskrift

Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 175
Sider: 8 - 14
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84953206525

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Næringsmiddelteknologi

Emneord

Diffusjon • nasalt

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Determination of apparent diffusion coefficient in balls made from haddock mince during brining

Bidragsytere

Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Ilya Viktorovich Gorelkin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for kjemisk prosessteknologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Turid Rustad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 3 av 3