Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1334378
Sist endret:
15. januar 2018, 10:44
NVI-rapporteringsår:
2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016
Determination of apparent diffusion coefficient in balls made from haddock mince during brining
Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
Ilya Viktorovich Gorelkin
og
Turid Rustad
Tidsskrift
Tidsskrift
Journal of Food Engineering
ISSN 0260-8774
e-ISSN 1873-5770
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 175
Sider: 8 - 14
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.11.016
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2480743
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84953206525
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Næringsmiddelteknologi
Emneord
Diffusjon • nasalt
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Determination of apparent diffusion coefficient in balls made from haddock mince during brining
Bidragsytere
Bidragsytere
Irina Victorovna Andreetta-Gorelkina
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Ilya Viktorovich Gorelkin
Forfatter
ved Institutt for kjemisk prosessteknologi ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Turid Rustad
Forfatter
ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1
-
3
av
3