Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1355068
Sist endret:
11. mai 2016, 14:10
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2015
Hvordan Laksen har det best
Marit Kvalvåg Pettersen
og
Anlaug Ådland Hansen
Tidsskrift
Tidsskrift
Matindustrien
ISSN 0809-8042
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Hefte: 12
Sider: 16 - 19
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Hvordan Laksen har det best
Bidragsytere
Bidragsytere
Marit Kvalvåg Pettersen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Anlaug Ådland Hansen
Forfatter
ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1
-
2
av
2